Skitväder

Riktigt grått och trist ute idag (lördag). Det ska visst fortsätta i den stilen ett par dagar. Passar mig ganska bra iof. Har 3 tentor om två veckor så får fokusera på studier fram tills dess.

Antons flickvän kommer ikväll så då får jag ännu mer tid över för studier.
Måste planera in ett besök på Världsutställningen (Expo) innan det slår igen sista oktober...de som besökt Expo ger tummen ner men det är väl en sån där måste grej att se. De hade 1 miljon besökare förra söndagen : ) Trångt med andra ord!
Ska nöta lite mer kinesiska sen blir det den klassiska "må bra rundan" 1 timmes gym och sen räksallad och pasta köttfärssås för en tjuga.
Jo, såg en redig smäll igår...det var 2 äldre snubbar på moped som krockade. Plus en stackars Pudel som var passagerare. De låg i en hög, som vanligt ingen som brydde sig om dem, efter ett tag när chocken lagt sig blev den ena killen helt tokig på den andre...de verkade klara sig förutom lite ont i huvudet...sen kommer det en MC polis som man tycker borde stannat och kollat läget. Men nää, han tittar åt ett annat håll och glider iväg : )
Undrar hur många det omkommer per vecka...?
Hörs!

Kommentarer

Postat av: Peter

Huvva sa hemskt!



Sag en riktigt obehaglig MC-olycka har i Boston, vet inte hur det slutade men han var i alla fall vid liv nar ambulansen kom.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback